viernes, 21 de noviembre de 2014

Ets professor o alumne que hagi tingut contacte amb les TILC? 

M'agradaria que aportéssiu les vostres experiències i opinions sobre l'ús d'aquestes eines, per tal de construir entre tots un lloc d'on aprendre a treure'n el major partit a aquestes innovacions en la pràctica docent.

Una cordial salutació a tots!
Ángela.

2 comentarios:

  1. Hola sóc professor d'un institut de Barcelona i porto en la professió més de 20 anys. Al meu entendre, en contrast amb l'educació tradicional, les opcions pedagògiques i didàctiques recolzades en les TIC ofereixen nombrosos avantatges, com per exemple, estan més centrades en els interessos i possibilitats de l'alumne, poden estimular més el pensament crític i sobretot fan de l'alumne un aprenent més actiu (aquest últim avantatge és la més apreciable a les aules, el format multimèdia és altament atractiu per als alumnes i el treball passa de ser alguna cosa obligatori a estimulant.

    Una salutació.
    Ànim amb el blog

    ResponderEliminar
  2. Hola, soy una estudiante universitaria de la Universidad de Alicante. En relación con el uso de las TIC, me parece una gran idea. Sin embargo, han de emplearse con sensatez y sin abusar de ellas.
    Por un lado, constituyen una mejora de la calidad en la educación, por ejemplo en la comunicación alumno-profesor debido a las tutorías virtuales. Por otra parte, aportan una mayor comodidad tanto al alumno como al profesor, siendo un ejemplo el propio campus virtual.
    Por último, aportan medios más interesantes y atractivos para el estudiante, lo que reporta mejores resultados.

    Un saludo.
    ¡Ánimo!

    ResponderEliminar